21 september 2019
10:15

Bro IK Vit

Referat: IF Brommapojkarna 8 - Bro IK Vit

Det började ganska bra för oss, med en till synes solid 2-0-ledning efter knappt tio spelade minuter. Vi gick till paus med 2-1 och ökade sedan till 3-1 innan Bro sakta, men säkert jobbade sig in i matchen. Och då hade vi redan ett tag erbjudit dem den ena möjligheten efter den andra till att komma in i matchen, men våra motståndare envisades med att låta vår målvakt rädda eller – oftast - skjuta högt över.

Men efter en halv timme tog vår tur helt enkelt slut, och vi blev straffade för att vi tappade bollen på mitten och hamnade i obalans defensivt upprepade gånger.

Planen var att komma tillbbaka och vinna tredje perioden, det gjorde vi tyvärr inte, men vi började göra mål igen, bland annat en högklassig straff från Joshy helt i början av sista perioden.

Utmärkt kapten för dagen var Filip och det gröna kortet gick välförtjänt till Anton.